Tilbage The influence company

Boost Your Power

Har du mistet noget af din power, siden du var på kursus hos os?

Så kan du nu få den tilbage på bare 3 timer!

Måske har du brug for at blive skarp på Asserting igen, bedre kunne bruge spørgeteknik og aktiv lytning til at få indflydelse, vinde større begejstring og gehør for dine idéer med Attracting eller skifte imellem dine indflydelsesstile. Alt dette kan du gøre noget ved med det virtuelle Boost Your Power!

Du husker måske, at vi sammenlignede Power2Influence med et skrapt kørekursus på ”Jyllandsringen”? Vi har endnu engang åbnet vores Jyllandsring og tilbyder nu Boost Your Power. Her får du 3 timers træning i indflydelsesstilene, så du øger din personlige gennemslagskraft yderligere. Ja, du får – for Boost Your Power er gratis for dig. Eneste forudsætning er, at du har deltaget på Power2Influence tidligere.

Dette får du med Boost Your Power

Kort og godt får du genopfrisket indflydelsesstilene i Influence-modellen via træning og den direkte, personlige feedback, som du kender og sætter pris på fra Power2Influence.

Du mødes online via Teams med en træner og maksimalt 5 andre deltagere. I løbet af tre timer repeterer og træner I alle indflydelsesstilene Persuading, Asserting, Bridging og Attracting, så du fornyer og styrker din gennemslagskraft. Efter Boost Your Power vil du således igen mestre hver af de fire indflydelsesstile, du vil vide, hvordan du bruger dem mest effektivt, hvornår de hver især er mest hensigtsmæssige at tage i brug, og du vil kunne skifte imellem dem efter behov.

Praktisk information til Boost Your Power

Det gennemføres online via Teams.

Det varer 3 timer.

Det er gratis.

Det afholdes på følgende datoer og tidspunkter:
8. december 2021 kl. 9-11
9. december 2021 kl. 13-16

Tilmelding til Boost Your Power

Du tilmelder dig ved at sende en mail til trine.hansen@learn2lead.dk med information om, at du gerne vil deltage. Herefter vil du modtage et link til Teams. Tilmelding er bindende og foregår efter først til mølle-princippet.

Har du spørgsmål til Boost Your Power, er du selvfølgelig også meget velkommen til at skrive til os eller ringe på tlf. 70 10 71 60.

Vi glæder os til at se dig igen online.