Tilbage The influence company

Hvad siger vores deltagere om Power2Influence?

“Super intenst og godt kursus, hvor der bare blev lagt mere og mere teoretisk viden og praktisk øvelse på. Konstant udfordret til at overskride grænser og se på sig selv som andre opfatter én – dette var temmelig overskridende til tider, men også utroligt lærerigt.” Anonym

“Der doseres kun den rette mængde teori, og der er fokus på at lære i praksis med en masse øvelser. Det er meget lærerigt med spot on feedback på det, jeg selv og andre gjorde. Jeg oplevede at blive udfordret og få meget konkret feedback, som er til at gå til. Det er en kvalitet, at holdet var småt, så der hurtigt opstår et trygt rum, hvor man kan give los. Jeg oplever, at jeg har fået en indsigt og en praktisk erfaring, som jeg kan bruge med det samme – jeg er i gang! Det er det bedste kursus, jeg har været på!” Anonym

“Et rigtig udbytterigt kursus for den der er indstillet på at arbejde med egne indflydelsesstile. Man bliver kastet ud på dybt vand, og der er rigelig mulighed for at omsætte teori til praksis, alt imens at det foregår i ‘sikre’ rammer.” Anonym

“Jeg er overbevist om, at mange andre vil kunne få et godt udbytte af kurset. Uanset job-funktion har man behov for at påvirke andre. Og som bonus kan man naturligvis også anvende redskaberne uden for job.” Finn Hansen

“Det var et super kursus, som har sat gang i en proces, hvor jeg bruger mere opmærksomhed på at forstå, hvordan jeg virker på andre, og hvordan jeg bedre kan influere dem. Det har flyttet meget på min selvopfattelse.” Rigmor Kjær

“Det bedste kursus jeg har været på! Jeg synes, jeg fik rigtig mange tricks og indsigter, som jeg kan arbejde videre med. Jeg var virkelig ‘høj’, da jeg kom hjem fra kurset 🙂 Nu er jeg ramt af hverdagen, men jeg ved, hvad der skal til for at begynde at ændre nogle ting. Jeg har min video, som jeg glæder mig til at gense, og jeg har app’en til at fastholde mig i, at jeg har power til at lave nogle ting om. Det er utrolig værdifuldt for mig, at kurset ikke ‘blot’ var virkelig dygtigt faciliteret og en på alle måder intens og dejlig oplevelse, men at jeg også har et sikkerhedsnet nu til at fastholde og forankre alle de nye ting, jeg skal i kast med. Her adskiller kurset sig virkelig fra andre kurser, jeg tidligere har været på. Det gør I super godt og gennemtænkt – Tak!! :-)” Anonym

“Kursets opbygning med teori, træning og feedback har vist sig at være yderst effektiv. Jeg har udviklet mig meget og kan se resultaterne af min ændrede adfærd allerede efter 1 uge.” Frederik Hansen

“Alle kan forbedre deres gennemslagskraft, og kurset giver nogle virkelig stærke værktøjer til at styrke dette.” Anonym

“When I go on good courses I think afterwards ‘that was a good course’. When I go on great courses, I think ‘that was a great course’. When I go on an exceptionally good course, I am usually angry. Angry because it was so valuable to me that I am left wondering why I haven’t been on the course ages ago, why I had to wait so long to attend it. This course made me feel a bit angry, it was exceptionally good. I can now see how my previous employer let me down by not offering courses such as this. Well done!” Anonym

“Det har været mit livs fedeste kursus. Jeg har altid været meget skeptisk omkring øvelser – her fungerede det bare spot on. Så mange ting er gået op for mig på de tre dage – og glæder mig VILDT meget til at få prøvet stilene af og blive bedre til at benytte stilene.” Damir Mujacic

“Godt for alle som har brug for at yde indflydelse – lige meget position eller baggrund.” Mike Seider

“Det er et af de bedste kurser, som jeg har været på nogensinde. Det var enormt brugbart, konkret, operationelle værktøjer, intensivt, målrettet mig og de øvrige deltagere på een og samme tid, tilgængeligt – forstået som at der er en masse ting, som man kan arbejde videre med direkte – og meget personligt udviklende.” Anonym

“Der er mange, der med fordel kunne blive bedre til at kommunikere. Hvis alle i et team har været på kurset, så tror jeg hurtigere, man vil komme frem til en løsning, som alle kan stå inde for, og dermed vil man kunne arbejde mere effektivt mod et fælles mål.” Anonym

“Det var et af de mest intensive og lærerige kurser, jeg har været på. Det var en mindre skare, hvor der blev skabt en fortrolighed og en åbenhed blandt kursisterne, til glæde for et maksimalt udbytte.” Anonym

“Kurset var super godt. Jeg blev inspireret, var motiveret hver dag og fik et stort udbytte med mig hjem. Det var særligt vægten på øvelser, der gav den store værdi herunder, at vi blev filmet.” Susanne Brandenborg Boeck

“Jeg har fået mange konstruktive input med fra kurset mht., hvordan jeg kan agere anderledes i forskellige situationer for at få mere gennemslagskraft. Selve kurset var meget intensivt på den gode måde, dvs. det var let at holde opmærksomheden, og jeg har lært rigtig meget.” Anonym

“Jeg er simpelthen så imponeret over, hvor givende de seneste 4 dage har været. Jeg synes, at jeres tilgang er ekstremt professionel og er gået fra kurset med en ekstrem viden både om Power2Influence, men også om mig selv.” Anonym

“Bedste personlige udviklingskursus jeg har været på. Fik lært rigtig meget om begreberne og fik dem associeret med praktik gennem øvelserne. Har lært meget om mig selv og min mulighed for at skabe indflydelse.” Anonym

“Klar målsætning, klart forløb skitseret fra start, erfaren underviser der vidste, hvor han ønskede at rykke os hen, respektfuld undervisning, brugbare værktøjer der kan anvendes direkte i hverdagen. Meget udfordrende og på intet tidspunkt spild af tid.” Anonym

“Jeg vil anbefale dette kursus til ledere, særligt fagligt dygtige ledere der skal væk fra den faglige ledelse og starte med reel indflydelse og ledelse.” Anonym

“Fantastisk kursus! God blanding af teori og praksis. Dejligt med god og ærlig feedback. Man fik noget ud af det hele, også at observere andre og give feedback.” Silia Schumacher

“Kurset har en optimal blanding af teori og udførelse i praksis. Jeg gik derfra med enormt konstruktiv feedback og forsikring om, at det her kan være med til at øge min personlige indflydelse. Alle vil have gavn af at lære at være mere assertiv, målrettet og øge den personlige gennemslagskraft. Det er yderst kompetente instruktører, der fangede mig hele vejen igennem.” Kristian Østergaard Sørensen

“God og grundig individuel forberedelse. Rigtig gode trænere. God afveksling mellem øvelser og teori. God sparring og feedback. God afslutning på kurset.” Esben Neupart

“Værdifuldt og relevant indhold. Godt og grundigt forløb. Dygtige, rutinerede og flinke instruktører. Alt i alt et fremragende kursus!” Anonym

“Det er rigtig interessant med Influence-modellen, alle kan bruge den hver dag på arbejde. En anden vigtig ting er feedback – helt unik mulighed for at få stort input om sin egen adfærd. Det giver en super kombination.” Weronika Marta Szelech Søe

“Det er det kursus, hvor jeg har flyttet mig mest. Vi var 6 deltagere, så man var rigtig meget på, underviseren presser en, ikke for meget heller ikke for lidt. Der var masser af træning med rollespil, det kunne være lidt ubehageligt, men hold da op hvor man flytter sig. […] Som jeg har skrevet før, er det suverænt det bedste kursus, jeg har været på, og jeg har været på rigtig mange. Det er hårdt, men jeg mener, at der er garanti for, at man flytter sig og kan yde indflydelse på andre.” Johnny Madsen

“Meget tilfreds med kurset og specielt det at der er sat meget tid af til træning. Det er træningen, der gør en forskel og flytter grænser.” Anonym

“Simpel, men effektfuld model, som trænes igen og igen. Konstruktiv, kærlig og konsekvent feedback, særligt fra underviserne.” Anonym

“Super godt kursus, interaktivt, udfordrende og meget god og konstruktiv feedback.” Lena Dalgaard Balle

“Jeg synes, at kurset var rigtig godt, og jeg kan tydeligt se relevansen af kurset både for mig, men egentlig også for langt de fleste mennesker. Jeg føler klart, at jeg fik meget ud af kurset, og også har taget en masse med mig, som jeg kan tænke over i forhold til at øve indflydelse.” Nicolai Pertou Ringkøbing

“Kurset gav mig en masse inspiration, selvindsigt og nogle redskaber, som jeg kan bruge i mange sammenhænge.” Lone Thimm

“Interessant kursus, intensivt, gode undervisere der forstår at holde deltagerne oppe på mærkerne hele tiden. Nye værktøjer, der, når jeg får dem implementeret, vil være en god hjælp i det daglige arbejde.” Max Christensen

“Flow i kurset virkelig godt med 360 feedback og teori som forberedelse, som gav mulighed for masser af praktisk træning. Det gav virkelig god energi og engagement.” Jette Wagner Vitores

“Alle kan lære noget om sig selv og den måde, de virker på andre. Jeg kan mærke, hvor meget jeg har flyttet mig på 3 dage og glæder mig meget til at skulle implementere det i min hverdag.” Anonym

“Jeg har igennem mange år fået nogle ting at vide, som jeg kunne/skulle ændre (udnytte bedre). På kurset fik jeg værktøjerne og selvindsigten til at se, HVORDAN jeg skulle gøre det. Det var en åbenbaring for mig.” Lars Stibius

“Jeg har været på noget nært det bedste kursus i min karriere. En god forberedelse forinden til at sætte sig ind i teorien, en god teori-indsprøjtning fra underviserne på dag 1 for herefter en masse udfordrende øvelser, hvor trænerne ikke var bange for at skrue op for forventningerne. Det var især hårdt, men rigtigt givtigt, at de ikke holdt sig tilbage – det skal gøre lidt ondt, før det gør godt!” Steffen Selch Thyrring

“Super godt og brugbart kursus, hvor man lærer nogle teknikker, man kan tage i brug fra dag 1. Dejligt med masser af træning fremfor kun at være teori.” Anonym

“I min verden burde dette være obligatorisk for alle, der indtager en lederrolle.” Anonym

“Generelt set har jeg altid kunnet overbevise indenfor mit eget ekspertfelt, så på det felt har jeg altid haft god gennemslagskraft. Der, jeg skal arbejde, er på alle de andre områder, og her er værktøjerne, jeg har fået, et godt skridt på vejen. Det har allerede vist sig i flere situationer, hvor jeg har været mere konkret og målrettet.” Steen Nordstrøm

“Kurset var rigtig godt og brugbart. Superkompetent træner, der gik os på klingen og altid gav relevant og brugbar feedback. God formidling og god pacing igennem kursusforløbet.” Anonym

“Jeg har fået meget ud af kurset og taget en masse med tilbage, som jeg kan arbejde yderligere på. Her en måned efter kurset synes jeg stadig, at det er nemt at arbejde mere med at træne de forskellige indflydelsesstile og forberede VIS [vigtige indflydelsessituationer, red.] via app’en. Jeg kommer igennem med mere, hvilket skyldes, at jeg arbejder med flere teknikker og har gjort mig klar inden vigtige møder, hvad det er, jeg gerne vil have ud af dem.” Anonym

“Overordnet set når jeg mine resultater, men jeg er nu blevet opmærksom på redskaber, hvor jeg kan opnå endnu mere, samt hvad der skal til for, at jeg kan indfri mit potentiale.” Anonym

“Super godt kursus. Uagtet at jeg har deltaget på kurser, der havde overlappende indhold, var der meget at tage med hjem og arbejde videre med. Indhold, form og præsentation var i top.” Lars Winther Evers

“Jeg er utrolig tilfreds med kurset, som jeg synes har givet stort udbytte. Kurset er praktisk anvendeligt og personligt udviklende, det går langt ud over floskler og teoretiske principper, fordi disse bliver gjort praktiske ved træning.” Marie Breum

“Kurset kan jeg mærke sidder i mig! Jeg har fået indfriet mit mål: Kurset er kommet ind under huden, og det arbejder videre. Kurset er meget flot tilrettelagt og afviklet.” Bodil Serritslev Jørgensen

“Kursets styrke er de mange trænings-sessioner. Teoridelen er overskuelig – og derefter er der fuld fokus på at træne, træne, … , og træne. Det virker rigtigt godt.” Jacob Porsborg Nielsen

“Kurset er helt i top, et af de sjældne hvor jeg har lyst til en dag mere.” Kenneth Bendtsen

“Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer med mig hjem. Og bedre indsigt i hvordan jeg virker på andre.” Anonym

“Kurset var godt. Jeg vil anbefale det til andre. Mit udbytte er stort.” Kristina Thejls

“Gode værktøjer, cases og instruktører. Det er særdeles brugbart, at der primært er fokus på træning.” Anonym

“Kurset tilføjer nogle meget konkrete redskaber til værktøjskassen, og der bliver aktivt sat fokus på at træne dem op.” Anonym

“Uden sammenligning det mest effektive kursus, jeg har været på. Jeg rykkede mig meget på 3 dage og fik læringsstilene ret godt ind under huden. Jeg vil uden tvivl anbefale kurset pga. det meget ambitiøse niveau og en rigtig god måde at få indflydelsesstilene gennemgået på med den megen feedback og øvelserne.” Guniilla Nielsen

“Det har været det bedste kursus, jeg har været med på. Fik sådan en stor indsigt i mig selv og andres opførsel.” Anonym

“Der er redskaber og teknikker, der kan anvendes efter kursus.” Anonym

“Generelt er det et godt kursus, hvor mange lærer meget om sig selv.” Anonym

“Rigtig brugbar feedback (open and honest) fuld fokus på egen læring (selvbillede).” Anonym

“Jeg synes, at kurset var godt. Det var gennemarbejdet, veludført og meget struktureret. Der var en god dynamik mellem kursister og undervisere. Underviserne var meget tilstedeværende. Min oplevelse var, at de satte sig ind i den enkelte kursists problematikker og rådgav og vejledte ud fra dette, så input var meget givtige og næsten lige til at tage med hjem og bruge derhjemme. Efter kurset synes jeg, at jeg har fået bedre greb om, hvordan jeg skal tackle forskellige situationer ved at bruge forskellige stile. Så jeg har allerede efter kort tid konstateret, at kurset har været til stor hjælp.” Anonym

“Tror mange andre kunne have gavn af et sådant kursus, da det passer til alle typer, som gerne vil have indflydelse. Både den stille mus der skal lidt frem i bussen, og bulderbassen der kører alle over uden at opdage det.” Anonym

“Det var et lederkursus, der for alvor ændrede noget for mig. Det var meget stærkt, at der var så mange øvelser, så det hele ikke bare gik op i snak.” Anonym