Tilbage The influence company

Hvem er Learn2Lead®?

Learn2Lead er Danmarks ældste træningsvirksomhed inden for ledelsesudvikling.

Vi blev stiftet i 1942 som AKTI (Akademiet for Kommunikation Talerteknisk Institut), og efter en brandingproces i 2002 skiftede vi navn til Learn2Lead. Vi ville gerne tydeligere vise, hvad vores kunder får ud af at arbejde sammen med os.

Det personlige lederskab
Lederskab skal ikke kun forbindes med chefer og ledere. Langt fra. Lederskab er et ansvar, man påtager sig, hvad enten der står chef på ens visitkort eller ej. At lære at lede vil i virkeligheden sige at lære at forvalte et ansvar. Overfor en gruppe medarbejdere, ens kolleger, sig selv, et projekt eller en given opgave.

Derfor arbejder vi med det personlige lederskab, og hvordan du kan bruge din adfærd til at skabe resultater og nå mål – uanset om du er medarbejder, leder, projektleder mm. For os er det personlige lederskab med andre ord også et håndværk, der kan læres. Det kræver blot de rette værktøjer samt selvfølgelig træning og feedback.

Træning, træning, træning
Træning i adfærd er derfor også det pædagogiske princip på alle vores kurser. For vi har en grundlæggende holdning til, hvad der virker, når det handler om at styrke det personlige lederskab: Masser af træning. Masser af ærlig feedback. Det giver læring, som omsættes til praktisk adfærd.

Optimalt udbytte og effekt af træningen sikres ved, at der maksimalt er 6 deltagere pr. træner.