Tilbage The influence company

Power2Influence®

– Kursus i personlig gennemslagskraft

Mangler du power til at få dine holdninger, forslag, idéer mm. igennem?

Med kurset Power2Influence og Influence-modellen styrker du din positive, personlige gennemslagskraft, så du kan komme igennem med dine budskaber og opnå det, du vil, samtidig med at du bevarer respektfulde relationer til dem, du skal påvirke undervejs for at komme i mål.

Læs mere om personlig gennemslagskraft.

Kald det ”power”, ”indflydelse” eller ”gennemslagskraft”. Du får det hele med Power2Influence – det ved de flere end 40.000 personer, som allerede har deltaget på kurset i Danmark, sådan som du kan læse i anmeldelserne her.

Hvad får du ud af at deltage på kurset?
Konkret vil du med Power2Influence og Influence-modellen:
• Kunne sætte specifikke mål for, hvad du vil opnå i en given situation
• Kunne formulere dig kort og præcist, så dit budskab er klart, og målet er tydeligt
• Blive hørt når du ønsker indflydelse
• Kunne variere den adfærd, hvormed du søger indflydelse, når det er påkrævet for, at du kan nå dit mål – og også håndtere eventuel modstand
• Være mere effektiv, når du vil have indflydelse og få dine ting hurtigere igennem
• Kunne udnytte din større positive, personlige gennemslagskraft til at skabe endnu bedre resultater, samtidig med at du bevarer gode, respektfulde relationer

Hvem henvender kurset sig til?
Power2Influence er for alle, for at kunne influere andre er nødvendigt for, at du kan nå dine mål, uanset hvilken stilling du besidder i en virksomhed – om du er leder, medarbejder, projektleder, graduate mm. Der er således altid nogen, der skal påvirkes i processen, hvad enten dit mål er at få opbakning til idéer, holdninger igennem, forslag gennemført, ressourcer tilført, opgaver udført mm.

Hvordan foregår kurset?
Power2Influence indebærer masser af praktisk træning til dig i øvelser efterfulgt af direkte, personlig feedback. Du er med andre ord i centrum det meste af tiden – også fordi der maksimalt er 6 deltagere pr. træner på kurset.

Trænerne har en veludviklet sund respekt, og vi er direkte og siger vores mening i feedbacken. Du vil aldrig være i tvivl om dine styrker og udviklingsmuligheder. Nogle kan synes, at det lyder barsk at blive konfronteret med sin adfærd. Direkte adspurgt siger vores deltagere, at de sætter pris på vores åbenhed, og at det er befriende, at der for en gangs skyld bliver talt lige ud af posen.

Kursets varighed
Power2Influence-kurset udbydes i tre udgaver. Indhold og udbytte er det samme, og du skal derfor primært blot basere dit valg på, om du ønsker:

En internatudgave på 3 dage, hvor du overnatter på kursusstedet og kan have fuldt fokus på kurset.

En eksternatudgave på 4 dage, hvor hver kursusdag varer fra kl. 9 / 9.30 til kl. 17, og du dermed også har tid til familie mm.

En virtuel udgave på 4 dage, hvor vi mødes via onlineværktøjet Zoom.

Power2Influence er dog ikke bare et kursus – det er et træningsforløb på i alt 6 måneder. Det betyder, at det er den tid, hvor du vil indgå i et organiseret forløb, hvor vi holder dig til ilden med at bruge kursusværktøjerne og gøre det til en vane at sætte mål og planlægge din adfærd, når du vil have indflydelse.

Se datoer og priser